Šifra: 160024

Nalivno pero Parker Duofold Chevron

Duofold je najbolj prepoznavno pisalo blagovne znamke Parker in je hkrati simbol njegove dediščine in odličnosti. V svoji predanosti k vrhunski izdelavi združuje tako brezčasno razkošje kot prepoznaven slog klasične in premium linije.
Izdelan je iz kar 21 posameznih delov in mnogih različnih plemenitih kovin. Pri ročni izdelavi je vsaka podrobnost skrbno preučena in izvedena ter zagotavlja odlične lastnosti pisanja.

Blagovna znamka Parker je s skoraj s 130 letno dediščino v izdelavi pisal prepoznavna ravno po svojem ravnovesju med obliko in uporabnostjo.
S svojo zavezanostjo do izjemne izdelave in strokovnega znanja so si pridobili kar dve prestižni kraljevi priznanji kot dokaz za neprestano predanost najvišjim standardom storitev, kakovosti in odličnosti.
Prvo priznanje je bilo s strani Njenega veličanstva kraljice Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske podeljeno leta 1962, s strani Njegovega veličanstva prestolonaslednika princa Waleškega pa leta 1990.
Kraljevo priznanje je potrditev posameznikom ali podjetjem, ki so kraljevi družini neprekinjeno dobavljali blago ali storitve najmanj 5 let. Gre za izredno cenjena priznanja, ki se priznavajo kot pomemben simbol odličnosti in kakovosti.
Barva
 926,74 €
+ DDV
OznakaKoličinaEAN koda pakiranja
KOS13501179454139
Faber Castell Schneider Street Optima Wellington Smiley