Šifra: 160374

Kemični svinčnik PARKER Jotter Originals

Pisalo PARKER "Jotter Originals" v rumeni barvi na blisterju.
- Spodnji del pisala iz plastike odporne na praske.
- Zgornji del in zaponka iz nerjavečega jekla.
- Prepoznaven simbol »puščice« na zaponki.
- Quinkflow® tehnologija za bolj gladko, čistejše in doslednejše delovanje pisanja.
- Na kratko, najboljši Parker kemični svinčnik do sedaj.
- Klik patent.
- Debelina konice M.

Preberite VEČ ...

Leta 2019 je blagovna znamka PARKER osvežila enega svojih najbolj ikoničnih pisal Jotter in predstavila Jotter Originals v 8 drznih barvah.

ORIGINALNI OD LETA “54

Jotter Originals je originalna Parker ikona, ki s svojim dizajnom zajema misli in navdihuje nove ideje že od leta 1954. Jotter Originals je združen z značilno silhueto Jotterja, njegovim značilnim zvokom »Click« in puščico na zaponki v novi barvni paleti. Paleta pisal Jotter Originals je nov dodatek družini Jotter in prinaša retro pridih v vaše vsakdanje pisalne trenutke.

Prvič predstavljen leta 1954 in od takrat naprej pisalo Jotter s svojo prepoznavno obliko in dizajnom predstavlja izbiro št. 1 med pisali, že več kot 65 let. Je več kot klasično pisalo, je retro ikona prežeta z dolgotrajnim Parker strokovnim znanjem v izdelavi pisal.

BARVNA REVOLUCIJA - 8 DRZNIH BARV
Barve so že od samega začetka v središču identitete pisal Jotter. Prvotno so bila proizvedena v samo 4 barvah (rdeča, črna, siva in zelena), a se je barvni razpon hitro razširil na 6 novih barv že leta 1956.

Pisala Jotter so bila skozi leta proizvedena v več kot 100 barvah in so se lahko prilagodila vsem trendom. Te barve so še danes neskončen vir navdiha. Preprosto ni ene same barve, ki ne bi ustrezala ikonični obliki pisal Jotter.

Jotter Originals je na voljo v 8 drznih barvah, od klasične črne do svetlo rumene. Navdihnjen s prvotnimi Jotter barvami z modernim in trendovskim zasukom so kot nalašč, da vašemu pisalnemu programu prinesejo zabaven, retro videz in v vas navdihnejo nove ideje.

VAŠA DRUŽBA ZA VEČKRATNO UPORABO
Vsa pisala Jotter Originals so namenjena večkratni uporabi. Ko vam zmanjka črnila, jih je mogoče enostavno napolniti s polnili in refili PARKER za bolj gladki in čisti rokopis.
Ker so pisala PARKER izdelana z mislijo o trpežnosti, vas bodo spremljala veliko več kot le eno sezono!

KAKOVOST PISAL PARKER, VEDNO
Njegova natančna tehnologija in brezčasna estetika pomenita, da je Jotter še danes mednarodna referenca in simbol pionirskega oblikovanja.

#FINDYOURORIGINAL
Ste že našli svoj idealen Jotter Originals? Pridružite se spletnemu pogovoru, tako da ga objavite na Instagramu in označite @Parkerpen in #FindYourOriginal.

PARKER
Blagovna znamka Parker je s skoraj 130 letno dediščino v izdelavi pisal Prepoznaven ravno po svojem ravnovesju med obliko in uporabnostjo. S svojo zavezanostjo do izjemne izdelave in strokovnega znanja so si pridobili kar dve prestižni kraljevi priznanji kot dokaz za neprestano predanost najvišjim standardom storitev, kakovosti in odličnosti. Prvo priznanje je bilo s strani Njenega veličanstva kraljice Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske podeljeno leta 1962, s strani Njegovega veličanstva prestolonaslednika princa Waleškega pa leta 1990. Kraljevo priznanje je potrditev posameznikom ali podjetjem, ki so kraljevi družini neprekinjeno dobavljali blago ali storitve najmanj 5 let. Gre za izredno cenjena priznanja, ki se priznavajo kot pomemben simbol odličnosti in kakovosti.
 9,28 €
+ DDV
OznakaKoličinaEAN koda pakiranja
KOS13026980760564
Street Creative Smiley Piatnik brasil Romus